LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
Emigracioni, lufta e heshtur e Shqipërisë

Emigracioni, lufta e heshtur e Shqipërisë

Emigrimi masiv, sidomos i të rinjve, është rikthyer fort pas pandemisë. Shqiptarët po largohen, duke rrezikuar jetën njësoj si në luftë, së fundmi duke kaluar detin nga Franca në Britani me gomone. Largimi masiv i shqiptarëve shpjegohet vetëm nga teoria
Tiranë, protesta kundër rritjes së çmimeve

Tiranë, protesta kundër rritjes së çmimeve

Me thirrjen e aktivistëve të shoqërisë civile, qindra qytetarë janë mbledhur fillimisht në Sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe kanë vazhduar më pas protestën e tyre para selisë së Kryeministrisë së Shqipërisë në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” Në Tiranë është mbajtur