LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
Apple humbet pozicionin si firma më e vlefshme

Apple humbet pozicionin si firma më e vlefshme

Apple ka humbur pozicionin e saj si kompania më e vlefshme në botë mes një shitjeje të aksioneve të teknologjisë. Prodhuesi i naftës dhe gazit në Arabinë Saudite “Aramco” ka rikthyer vendin e parë nga prodhuesi i iPhone për herë
Energji nga dielli mbi Drin

Energji nga dielli mbi Drin

Si do të menaxhohet kaskada me impiantin diellor të Qyrsaqit Korporata Elektroenergjetike Shqiptare, për herë të parë, nuk është një prodhues energjie vetëm nga “hidro”. Kaskada e Drinit e ka “diversifikuar” këtë, falë një impianti të instaluar në digën e
Si do të duken semaforët e të ardhmes?

Si do të duken semaforët e të ardhmes?

Semaforët janë përdorur që në shek. e 19-të në Angli, edhe pse atëherë llampat  e dritave karikoheshin me gaz dhe kjo i bënte shpesh objekt aksidentesh si pasojë e shpërthimit të tyre. Në vitin 1914, semafori i parë elektrik u