LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
Si do të jetë e ardhmja e futbollit?

Si do të jetë e ardhmja e futbollit?

Kupa e Botës në Katar tregon se si po ndryshon futbolli. Një valë e re parash do të sjellë ndryshime të mëdha në sportin më popullor në botë, shkruan The Economist   Publiciteti para fillimit të Kampionatit Botëror në Katar
UNESCO Bageta franceze në trashëgiminë kulturore jomateriale

UNESCO Bageta franceze në trashëgiminë kulturore jomateriale

UNESCO ka përfshirë bagetën franceze (baguette) në listën e trashëgimisë jomateriale të njerëzimit. Simboli i furrës franceze është vlerësuar nga organizata për aftësitë artizanale dhe kulturën e baguette-s në listën e trashëgimisë jomateriale të njerëzimit. Vendimi për bukën franceze daton