LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Fotoja e parë e rrёqebullit të ballkanit nё Parkun Kombёtar tё Prespёs

Fotoja e parë e rrёqebullit të ballkanit nё Parkun Kombёtar tё Prespёs

Fotoja e rrëqebullit të parë në Shqipëri është bërë më 21 prill 2011 dhe më 21 prill 2022, 11 vite më pas është fotografuar për herë të parë rrëqebulli i Ballkanit në Parkun Kombëtar të Prespës.

Lynx lynx balcanicus vërtetoi se vazhdon shtrirjen e habitateve të tij edhe në Shqipëri falë metodave të ruajtjes dhe konservimit.

Pikërisht ky lloj është fotografuar edhe në anën Maqedonase në Parkun e Galiçicës.

Fotoja u realizua nga ekipi i “Protection and Preservation of Natural Environment in Albania”. “Protection and Preservation of Natural Environment in Albania”.

/euronews.al

Prev Post

Studim, shkëmbinjtë koralorë drejt zhdukjes

Next Post

Nëndetësja luksoze që mund të transportojë 9 pasagjerë deri në 200 metra nën ujë

post-bars

Leave a Comment