LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Nëndetësja luksoze që mund të transportojë 9 pasagjerë deri në 200 metra nën ujë

Nëndetësja luksoze që mund të transportojë 9 pasagjerë deri në 200 metra nën ujë

Nga makinat fluturuese te superjahtet, shumë mënyra futuristike të transportit janë zbuluar vitet e fundit.

Tani, është zbuluar anija më e fundit inovative, në formën e një nëndetëse luksoze.

Nëndetësja, e quajtur U-Boat Worx Nexus Series, mund të transportojë nëntë pasagjerë deri në 200 metra nën ujë.

Ajo përmban një dritare të madhe vëzhgimi në formë veze dhe sedilje rrotulluese, të cilat sigurojnë që të nëntë pasagjerët të kenë një pamje të jashtëzakonshme.

Ndërsa shumë nëndetëse mund të aksesohen vetëm nëpërmjet porteve kufizuese, Seria U-Boat Worx Nexus është projektuar të jetë “shumë e qëndrueshme, por e manovrueshme me shkathtësi në sipërfaqe”.

/lajmifundit

Prev Post

Fotoja e parë e rrёqebullit të ballkanit nё Parkun Kombёtar tё Prespёs

Next Post

Si do të duken semaforët e të ardhmes?

post-bars

Leave a Comment