LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
UNESCO Bageta franceze në trashëgiminë kulturore jomateriale

UNESCO Bageta franceze në trashëgiminë kulturore jomateriale

UNESCO ka përfshirë bagetën franceze (baguette) në listën e trashëgimisë jomateriale të njerëzimit. Simboli i furrës franceze është vlerësuar nga organizata për aftësitë artizanale dhe kulturën e baguette-s në listën e trashëgimisë jomateriale të njerëzimit. Vendimi për bukën franceze daton
Zhduken dhjetëra fëmijë emigrantë shqiptarë

Zhduken dhjetëra fëmijë emigrantë shqiptarë

Pothuajse 20 për qind e fëmijëve emigrantë nga Shqipëria të pashoqëruar që u morën nga Këshilli i Qarkut Kent në Angli këtë vit, janë zhdukur, zbulon BBC. Autoriteti vendor ka marrë deri më 31 tetor 197 fëmijë shqiptarë, 39 prej