LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Punime në autostradën Tiranë-Durrës për 25 ditë, si do të devijohet trafiku

Punime në autostradën Tiranë-Durrës për 25 ditë, si do të devijohet trafiku

Duke nisur nga dita e djeshme, kanë filluar punime në të dyja senset e lëvizjes të aksit rrugor Tiranë-Durrës, dhe do të vazhdojnë për 25 ditë me radhë. ARRSH ka njoftuar se si do të devijohet trafiku.

Nga orët e para të mëngjesit të djeshëm, procesi i punës ka nisur nga Ura e Dajlanit në drejtim të Tiranës (deri në mbikalimin e Kasharit). Në mënyrë që të menaxhohet trafiku, është vendosur që punimet të bëhen çdo 500 metra.  Kështu do të bëhet e mundur që njëra korsi lëvizjeje të jetë e lirë ndërsa tjetra të jetë përkosësisht e bllokuar në gjatësinë 500 metra.

Sapo të përfundojë puna në këtë gjatësi, bllokimi do të spostohet në 500m të tjerë për vijimin e punës. Kështu do të veprohet për 25 ditë me radhë.

Në kuadër të zbatimit të kontratës së mirëmbajtjes, nesër, më datë 19 tetor 2022 në orët e para të mëngjesit do të fillojë rehabilitimi i shtresave asfaltike të aksit rrugor Tiranë–Durrës, proces pune që sipas grafikut të hartuar do të zgjasë 25 ditë për të dyja senset e lëvizjes.

Procesi i punës do të fillojë nga Ura e Dajlanit në drejtim të Tiranës (deri në mbikalimin e Kasharit). Do të punohet me njërën korsi, përkohësisht të bllokuar, për një gjatësi prej 500m, sipas skemave të miratuara të menaxhimit të trafikut në bashkëpunim me Policinë Rrugore.

Njëra korsi lëvizjeje do të jetë e lirë për drejtuesit e mjeteve dhe tjetra do të jetë përkohësisht e bllokuar në një gjatësi prej 500m. Me përfundimin e punës në këtë gjatësi, bllokimi do të spostohet në 500m të tjerë për vijimin e punës.

Me qëllim shmangien e aksidenteve, udhëzojmë drejtuesit e mjeteve, të zbatojnë sinjalistikën rrugore të vendosur në objekt. Kërkojmë mirëkuptimin e përdoruesve të rrugës dhe drejtuesve të mjeteve për këtë ndërhyrje që do të kryhet!” – njofton ARRSH.

 

S.C/A.M./Shqiptarja.com

Prev Post

Pedagogët nisin protestën kombëtare, thirrja nga Sindikata: Plotësoni kërkesat!

Next Post

A e dini pse kafeja shoqërohet me një gotë ujë?

post-bars

Leave a Comment