LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore rikthen turneun artistik pas 30 vitesh

Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore rikthen turneun artistik pas 30 vitesh

Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore ka rikthyer turneun historik pas 30 vitesh mungesë.

Turneu ka zgjatur 5 ditë në Kosovë dhe në Maqedoninë e Veriut. Ky turne u organizua në kuadër të rijetëzimit, kujtesës e promovimit të trashëgimisë kulturore, për përcjelljen e vlerave më të mëdha artistike kombëtare që ruhen nga Ansambli i Këngëve dhe Valleve Popullore.

Aktiviteti nisi me qytetin e Prizrenit, Gjakovës, Gjilanit, Shkup dhe në përmbyllje në qytetin e Tetovës.

Turneu është organizuar nga drejtoresha e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, Zana Çela.

/euronews.al

Prev Post

Rritja e çmimit të ushqimeve, shqetësimi kryesor për qytetarët

Next Post

Berati dhe Gjirokastra më rënien më të madhe të lindshmërisë, vetëm Tirana në rritje

post-bars

Leave a Comment