LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Mbreti i Jordanisë Abdullahu i Dytë vizitë në Ramallah pas 5 viteve

Mbreti i Jordanisë Abdullahu i Dytë vizitë në Ramallah pas 5 viteve

Mbreti i Jordanisë së fundmi i kishte vizituar tokat palestineze në vitin 2017

Ramallah

Mbreti i Jordanisë, Abdullahu i Dytë, pas pesë vitesh për herë të parë e vizitoi qytetin Ramallah në Bregun Preëndimor të pushtuar, raporton Anadolu Agency (AA).

Ai është pritur nga presidenti i Palestinës, Mahmoud Abbas, dhe zyrtarë të tjerë palestinezë.

Mbretin Abdullah në vizitë e shoqërojnë kryeministri i Jordanisë, Bisher Al-Khasawneh, dhe ministri i Jashtëm, Ayman Safadi.

Abdullah dhe Abbas do të trajtojnë “zhvillimet në rajon dhe kushtet aktuale në territoret palestineze”.

Mbreti i Jordanisë së fundmi i kishte vizituar tokat palestineze në vitin 2017.

Prev Post

Çfarë e bën të veçantë Galaxy S21 FE 5G?

Next Post

Ky test psikologjik flet shumë për ju: Çka shihni të parën gjë në fotografi

post-bars

Leave a Comment