LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Ky test psikologjik flet shumë për ju: Çka shihni të parën gjë në fotografi

Ky test psikologjik flet shumë për ju: Çka shihni të parën gjë në fotografi

Mënyra se si ne e perceptojmë botën përreth nesh ndikon në karakterin tonë. Testi i mëposhtëm i personalitetit do t’ju ndihmojë të njihni më mirë veten, duke zbuluar një të vërtetë që ndoshta nuk e dini.

Nëse keni parë fillimisht kërmillin, keni shpirt të lirë, nuk keni frikë nga sfidat dhe jeni gjithmonë gati për aventura. Plot energji pozitive, spontane dhe aktive, jeni burim frymëzimi.

Ju nuk mund t’i duroni ata që përpiqen të ndërhyjnë në jetën tuaj personale, të vendosin kufij dhe rregulla për ju. Ju jepni 100% të asaj që ju intereson, ndërkohë që jeni efektiv. Argëtoni miqtë dhe kolegët tuaj në çdo mënyrë.

Harta

Ju jeni artistë të lindur. Ju pëlqen të eksploroni botën, jeni kurioz dhe optimist. Mos hezitoni të eksperimentoni, ndërkohë që keni aftësinë unike për të dalluar hipokritët. Ti i “lexon” njerëzit dhe vështirë se të mashtrojnë.

Kafka

Nëse e keni parë fillimisht kafkën, keni ndjeshmëri dhe e vendosni veten në vendin e të tjerëve. Nuk i gjykoni, jeni bujarë dhe ndiheni të ngopur kur i ndihmoni.

Ju pëlqen të punoni vetëm, por dëshironi të ndani njohuritë dhe përvojën tuaj me të tjerët. Ju mbroni të dobëtit dhe i ndihmoni ata të qëndrojnë në këmbët e tyre.

Prev Post

Mbreti i Jordanisë Abdullahu i Dytë vizitë në Ramallah pas 5 viteve

Next Post

Umberto Eco: Pse hoqa dorë nga të bërit foto kur udhëtoj ?!

post-bars

Leave a Comment