LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Bardhyl LONDO – AMANETI I POETIT

Bardhyl LONDO – AMANETI I POETIT

AMANETI I POETIT
…………………….

Nëse sytë e tu do qëndrojnë të menduar mbi këto vargje,
unë do të shoh një ëndërr të bukur.

Nëse sytë e tu do të dridhen sadopak nga këto vargje,
unë i gjithi do të kumboj si një kitarë
deri në agim.

Po nëse sytë e tu do të kalojnë indiferente mbi këto vargje,
atëherë unë do të kem vdekur…

Mos harro të vish në varrim!

|MEDIA KONTAKT

Prev Post

Himni i Kosovës kishte një tekst, këto janë vargjet

Next Post

I pastrehu që qyteti i San Franciscos e paguan të jetojë në rrugë: Nuk i shpenzoj paratë në qira – në telefon kam Netflix dhe Amazon

post-bars

Leave a Comment