LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 I pastrehu që qyteti i San Franciscos e paguan të jetojë në rrugë: Nuk i shpenzoj paratë në qira – në telefon kam Netflix dhe Amazon

I pastrehu që qyteti i San Franciscos e paguan të jetojë në rrugë: Nuk i shpenzoj paratë në qira – në telefon kam Netflix dhe Amazon

Gazetari dhe shkrimtari amerikan Michael Shellenberger, ka realizuar një hulumtim në mesin e të pastrehëve në San Francisco, ku ka më shumë se në çdo qytet tjetër amerikan.

Derisa bredhte rrugëve, hasi në burrin që thotë se e quajnë James. E pyeti nëse mund ta filmojë dhe ai menjëherë e miratoi kërkesën e tij – e ajo çfarë tha shokoi opinionin amerikan.

“Jam një narkoman i vjetër. Nuk dua ta fsheh. Por tani kjo është zgjedhja ime. Është shumë e thjeshtë. Më paguajnë 620 dollarë në muaj që të jetoj në rrugë, plus rreth 200 tjera për ushqim dhe rroba”, tha ai.

Në anën tjetër pasoi pyetja nga ana e gazetarit, i cili me një dozë habie e pyeti: “Te jemi real, qyteti ju paguan të jeni i pastrehë”.

“Natyrisht dhe nuk doja ta humbja këtë mundësi – mjaftoi një telefonatë”, i përgjigj James duke qëndruar plotësisht i qetë.

Prev Post

Bardhyl LONDO – AMANETI I POETIT

Next Post

Ndahen 10 çmimet fituese të konkursit të fotografisë “Colours of Albanians”

post-bars

Leave a Comment