LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
Ringjallet tradita falë “Bonusit të Rijetësimit”

Ringjallet tradita falë “Bonusit të Rijetësimit”

Një tjetër banesë, pjesë e trashëgimisë kulturore, ka nisur restaurimin falë “Bonusit të Rijetësimit”. Banesa është pronë e familjes Mbrica dhe gjendet në qytetin e Beratit. Lajmin e dha ministrja e Kulturës, Elva Margariti si dhe DRTK Berat. Specialistët e