LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Turqia heq të gjitha kufizimet për udhëtimet nga Shqipëria

Turqia heq të gjitha kufizimet për udhëtimet nga Shqipëria

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se Turqia ka hequr të gjitha masat lidhur me Covid-19.

Në njoftim thuhet se duke filluar nga data 1 qeshor nuk do të aplikohet më kriteri i paraqitjes së testit PCR/Antigjen për në Turqi si dhe lejohet për çfarëdolloj arsyeje.

Njoftimi:

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se Turqia ka hequr të gjitha masat lidhur me Covid-19, për udhëtimet drejt këtij vendi.

Duke filluar nga data 1 qershor 2022, nuk do të aplikohet më kriteri i paraqitjes së testit PCR/Antigjen.

Udhëtimet lejohen për çfarëdolloj arsyeje.

/diasporashqiptare

Prev Post

Shenjat e mëlçisë që nuk duhen injoruar dhe ushqimet që mbrojnë shëndetin e saj

Next Post

Parqet arkeologjike, më i vizituar ai i Apolonisë, lë pas Butrintin

post-bars

Leave a Comment