LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Pasuria e Elon Musk ia kalon Jeff Bezos, renditja e Forbes

Pasuria e Elon Musk ia kalon Jeff Bezos, renditja e Forbes

Pasuria neto e pronarit të Tesla dhe SpaceX, është rreth 300 miliardë dollarë, sipas renditjes në kohë reale të Forbes për njerëzit më të pasur në botë.

Kjo do të thotë se 50-vjeçari Musk ka një avantazh prej më shumë se 100 miliardë dollarësh ndaj vendit të dytë Jeff Bezos, themeluesi i Amazon.

Musk është bërë anëtari më i ri i bordit ‘Twitter’, i cili ka dyfishin e pasurisë së investitorit legjendar, Warren Buffet.

Ky i fundit në moshën 11 vjeçare, në vitin 1941 investoi në Twitter.

Musk ka  shumë më tepër se pasuria e kombinuar e ish-drejtorëve ekzekutivë të Microsoft Bill Gates (136 miliardë dollarë) dhe Steve Ballmer (100 miliardë dollarë).

/euronews

Prev Post

Shtetësi shqiptare të huajve me kontribut në arsim, shkencë e sport

Next Post

Vizatimi i rrallë i Mikelanxhelos mund të shitet 33 milionë € në ankand

post-bars

Leave a Comment