LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Erdoğan: Është e pamundur të heqim dorë nga të dyja (Rusia dhe Ukraina)

Erdoğan: Është e pamundur të heqim dorë nga të dyja (Rusia dhe Ukraina)

Ankara

Erdoğan: Është e pamundur të heqim dorë nga të dyja (Rusia dhe Ukraina). Qëllimi ynë është që të ndërmarrim një hap të atillë që ta zgjidhim këtë pa hequr dorë nga asnjëra.

Erdoğan: (Tensionet Rusi-Ukrainë) Me këtë video-konferencë NATO duhet të përcaktojë qëndrimin e saj dhe të bëjë çfarë duhet të bëjë. Të gjithë vetëm flasin, askush nuk bën punë./AA

Prev Post

Kush ishte Ibrahim Fehmiu, babai i Bekim Fehmiut

Next Post

Nuk jeni infektuar asnjëherë me COVID-19? Kjo është arsyeja sipas shkencëtarëve, do të habiteni kur ta mësoni

post-bars

Leave a Comment