LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 A e keni ditur këtë për bletën; Sa barqe ka bleta? /’Mrekullia e bletës përmendur në Kur’an 1400 vjet më parë.

A e keni ditur këtë për bletën; Sa barqe ka bleta? /’Mrekullia e bletës përmendur në Kur’an 1400 vjet më parë.

Mrekullia e bletës në Kur’an?Sa barqe ka bleta?

Nëse lexojmë shkrimin e shenjtë nga Kurani, ai thotë: “Prej barqeve të saj del lëng”.

Shohim se Kurani i Lartësuar i ka përmendur barqet në numrin shumës dhe jo në njëjës. Studimet e kohëve të fundit kanë vërtetuar se bleta në fakt posedon 3 barqe.

Ajo e merr nektarin dhe e fut në barkun e parë për një kohë të caktuar, pastaj hap një valvul dhe prej aty nektari kalon në pjesën e dytë të barkut dhe aty lëngu kthehet në mjaltë. Në fundin e barkut të dytë është pjesa e mbyllur ku nuk lejon të kalojë mjalti për në barkun e tretë vetëm se pak dhe në rast nevoje.

Në barkun e tretë qëndrojnë organet e bletës të cilat ushqehen me këtë sasi të vogël mjalti gjatë fluturimit me qëllim që të arrijë në destinacionin e vet. Në momentin kur bleta kthehet në koshere, këtu ndodh mrekullia, sepse ajo e rikthen të gjithë lëngun e saj që mban në barkun e dytë në mjalt të kulluar, të cilin e nxjerr nga goja dhe e vendos në hojet e kosheres dhe jo nga stomaku siç mund ta dinë shumë nga ne!

/todaynews50.com

Në barkun e tretë qëndrojnë organet e bletës të cilat ushqehen me këtë sasi të vogël mjalti gjatë fluturimit me qëllim që të arrijë në destinacionin e vet. Në momentin kur bleta kthehet në koshere, këtu ndodh mrekullia, sepse ajo e rikthen të gjithë lëngun e saj që mban në barkun e dytë në mjalt të kulluar, të cilin e nxjerr nga goja dhe e vendos në hojet e kosheres dhe jo nga stomaku siç mund ta dinë shumë nga ne!

todaynews50.com Fatjon Isufi

Prev Post

Moti i tërbuar në Europë: një skenë horror nga Gjermania (video)

Next Post

Kanada, fillon arrestimi i protestuesve të “Konvojit të Lirisë”

post-bars

Leave a Comment