LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Një mace jeton në një stacion të zjarrfikësve dhe ka një detyrë shumë të rëndësishme në punë

Një mace jeton në një stacion të zjarrfikësve dhe ka një detyrë shumë të rëndësishme në punë

Macja Semyon prej dy vitesh jeton në një stacion të zjarrfikësve në rajonin e Tyumenit të Rusisë, dhe ndërkohë është bërë anëtare e ekipit të zjarrfikësve.

Sipas zv/shefit të njësisë së zjarrit dhe shpëtimit 135, Nikolai Savchenkov, Semyon krijon një atmosferë unike gjersa qëndron në një vend të caktuar të punës.

“Të gjithë vendet tona të qëndrimeve janë të specifikuara, kështu që ai vjen dhe ulet këtu si një kadet në detyrë. Duket si një ngjarje e rëndë dhe ju menjëherë dëshironi të buzëqeshni. Me të vërtetë ju ngroh zemrën”, tha Savchenkov.

Shefi i njësisë së zjarrfikësve dhe shpëtimit, Vitaly Domrachev, shpjegoi se Semyon u soll si një kotele nga një prej punonjësve. Zjarrfikësit u dashuruan me të që ditën e parë. Domrachev tha gjithashtu se vendi i preferuar i Semyonit për të fjetur ishte në zyrën e dërgesës. Anëtarja e ekipit Olga Zinovijeva madje i qepi një uniformë.

Macja gjithashtu u jep zjarrfikësve parashikime për të ardhmen. Punonjësit e njësisë besojnë se me sjelljen e tij mund të parashikojnë se si do të shkojë turni. Për shembull, nëse një mace fle e qetë në një prag dritareje në një dhomë kontrolli, atëherë dita do të kalojë e qetë, dhe nëse ajo shkon pa pushim, atëherë diçka do të ndodhë.

Ekipi e konsideron Semyon një anëtar integral të brigadës së zjarrit, sepse punonjësi me flokë shoqëron të gjitha trupat e mëngjesit dhe i përshëndet me gëzim zjarrfikësit pas kthimit të tyre në stacion. / inforculture.info

Prev Post

Erdogan ndryshon emrin e Turqisë, nuk ka më ‘Made in Turkey’

Next Post

E rëndësishme: Nëse ju mpihen krahet dhe duar kur fIini, këtë gjë duhet ta dini patjetër.

post-bars

Leave a Comment