LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 “Konvoji i Lirisë” kundër kufizimeve të COVID-19 vazhdon rrugëtimin drejt Brukselit

“Konvoji i Lirisë” kundër kufizimeve të COVID-19 vazhdon rrugëtimin drejt Brukselit

Belgjika ka vendosur qindra policë shtesë në Bruksel dhe përreth për të ndaluar hyrjen e “Konvojt të Lirisë” që përpiqet të hyjë në kryeqytet për të protestuar kufizimet e qeverisë kundër COVID-19. Shoferët belg të frymëzuar nga kamionistët kanadezë, të cilët para dy jave filluan të protestojnë dhe u emëruan si “Konvoji i Lirisë”, bashkë me shoferët nga vendet tjera evropiane vërshojnë drejt Brukselit/AA

https://www.facebook.com/photo/?fbid=343898867745196&set=pcb.343899201078496&cft[0]=AZVuWLSrkBddz2F2K6E6s9Ritwar0yH-CXkbw0MoygBfSh5Edo51tePgFMH_D8-0r0mJ2oCMFwelkPSKtbGyRWFVj-i4NEVVydv4IjUtUxQLY-IIYagtw3YPyZATdU83vMT_k3EEHq-VBhuwATT6ZRJ8&tn=*bH-R
Prev Post

68 vjet nga vrasja e gjirokastritit Myfit Sinojmeri, mësuesit aq të dashur për shqiptarët në Maqedoninë e Veriut

Next Post

Skocia do të përdorë dronët për shpërndarjen e furnizimeve mjekësore

post-bars

Leave a Comment