LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Data 13 shkurt shënon Ditën Ndërkombëtare të Radios. UNESCO e ka shpallur këtë festë për të promovuar radion si mediumin dhe të gjitha mundësitë që ajo ofron.

Data 13 shkurt shënon Ditën Ndërkombëtare të Radios. UNESCO e ka shpallur këtë festë për të promovuar radion si mediumin dhe të gjitha mundësitë që ajo ofron.

13 shkurti është zgjedhur pasi në këtë datë, në vitin 1946, Radio e Kombeve të Bashkuara ka emetuar programin e parë.

Ish-sekretari i përgjithshëm i OKB-së, Ban Ki-moon në fjalët e tij për radion ka pohuar se radioja luan një mision të mirëfilltë në  argëtim, edukim, informim, si dhe ndihmon në popullarizimin e ndryshimeve demokratike në gjithë globin.

(n.m/BalkanWeb)

Prev Post

Peshkatarë egjiptianë në Vlorë/ Të huajt zgjedhin Shqipërinë për të punuar

Next Post

Një pije plot zink për mirë mëngjes: Qumështi dhe kjo erëz e ëmbël janë një kombinim ideal

post-bars

Leave a Comment