LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Belgjikë, qindra qytetarë në protestë kundër vaksinimit të detyrueshëm

Belgjikë, qindra qytetarë në protestë kundër vaksinimit të detyrueshëm

Disa qindra protestues u mblodhën në stacionin e trenave “Gare du Nord” duke mbajtur pankarta dhe duke brohoritur parulla kundër vaksinimit të detyrueshëm

Sarajevë

Në kryeqytetin e Belgjikës, Bruksel, është mbajtur një marsh protestues kundër vaksinimit të detyrueshëm në vend, raporton Anadolu Agency (AA).❮❯

Belgjikë, qindra qytetarë në protestë kundër vaksinimit të detyrueshëm

Disa qindra protestues u mblodhën në stacionin e trenave “Gare du Nord” duke mbajtur pankarta dhe duke brohoritur parulla kundër vaksinimit. Ata thanë se askush nuk ka të drejtë t’i detyrojë qytetarët për vaksinim të detyrueshëm kundër COVID-19.

Protesta u organizua nga shoqata “Samen voor Vrijheid” (Së bashku për Lirinë), e cila bashkon disa organizata.

Organizatorët e protestës ftuan të gjithë qytetarët të cilët kundërshtojnë masat kundër COVID-19 që t’u bashkohen.

Prev Post

Gravura që tregon kronikën e vrasjes së patriotit Papa Kristo Negovanit nga grekët në vitin 1905

Next Post

‘Të paepur, të pafrikë’, motoja e gjeneratës 2025 të kadetëve të FSK-së

post-bars

Leave a Comment