LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Fotografi dokumenton takimin e rallë më ujkun e zi të Minnesota-s

Fotografi dokumenton takimin e rallë më ujkun e zi të Minnesota-s

Fotografi nga Kalifornia, Conrad Tan ka bërë një udhëtim në Minnesota në vitin 2020 për të marrë disa pamje të botës së egër që jeton në pyjet e saj.

Dhe përpjekja e tij u shpërblye pasi solli disa imazhe mahnitëse të ujkut të zi amerikan në habitatin e tij natyror.

Ai thotë se fotot e ujkut të parë rrallë janë nga më të mirat e punës së tij.

Në to dallohet diversiteti i karakteristikeve të kafshës enigmatike, që megjithse është kërcënuese, ruan elegancë dhe dëshirë për të luajtur e zbavitur.

Pellushi i mrekullueshëm i këtyre krijesave bie në kontrast të thellë me dëborën e bardhë.

Prev Post

Hapet shkolla shqipe në Kreuzlingen të Zvicrës

Next Post

Vazhdon bashkëpunimi mes Ministrive të Kulturës në Kosovë dhe Shqipëri

post-bars

Leave a Comment