LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Skandal/ Kos me fekale, bllokohet linja e produkteve të kosit të “Gjirofarm”

Skandal/ Kos me fekale, bllokohet linja e produkteve të kosit të “Gjirofarm”

Armand hila kreu i AKU pohon pwr Fax News Se eshte bllokuar linja e kosit dhe salca e kosit sw ‘Gjirofarm”

Aku po ben inspektime ne marketet e gjr per sa i perket produkteve te gjirofarmes konkretisht salces se kosit

Nderkohe qe eshye lene shenim qe nese konsumatorey kane marr produkte te gjirofarmes ti kthejne mbrapsht
Është kryer bllokimi i linjës së prodhimit të produktit kos dhe salcë kosi, si dhe u vendos bllokimi i sasisë së produktit të gjetur prej të cilit u morën mostra për analizim për treguesit e NPM-së.

AKU pas kryerjes së inspektimit në magazinën e subjektit, ka marrë konform legjislacionit në fuqi masë administrative gjobë dhe masë urgjente të ndërprerjes së kryerjes së veprimtarisë.
Pritet nje kompani e huaj te kryej analizat

Subjekti gjirofarma ka terhequr pas te gjitha keto produkte nga njesite tregetare
E ndersa konsumatoret duhen te paraqiten ne kas marketi apo dyqani per te dorezuar produktin edhe per te marr mbrapsht leket/360grade.al

Prev Post

Rubrika letrare Kontakt| 3 poezi nga Adelina Pali

Next Post

Nga janari 2022, certifikata elektronike e fiskalizimit gjenerohet brenda 60 minutash

post-bars

Leave a Comment