LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 ‘Çfarë trishtimi! Miku ynë i mirë … Addio caro David, riposa in pace ‘ / Rama fjalë të ndjera për largimin nga jeta të David Sassoli

‘Çfarë trishtimi! Miku ynë i mirë … Addio caro David, riposa in pace ‘ / Rama fjalë të ndjera për largimin nga jeta të David Sassoli

Çfarë trishtimi! Miku ynë i mirë, Presidenti i Parlamentit Europian, David Sassoli, një europian i paepur, një italian krenar, një avokat i zjarrtë i Shqipërisë, gazetar i shquar dhe më pas politikan i respektuar nga të gjithë, ndërroi jetë befasisht duke lënë pas një boshllëk të ndjeshëm tek kushdo pati nderin e kënaqësinë ta njihte…Addio caro David, riposa in pace?.

/ Mediakontakt

Prev Post

VIDEO / Kryhet transplanti i parë në botë i zemrës nga derri te njeriu

Next Post

Dërgoi trupa në Kazakistan, paralajmëron Putin: Trazirat dhe revolucionet nuk do të lejohen, jo destabilizim!

post-bars

Leave a Comment