LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Kur u pyet një beduin (nomad): “Si e njohe Zotin?”

Kur u pyet një beduin (nomad): “Si e njohe Zotin?”

Kur u pyet një beduin (nomad) “Si e njohe Zotin? ai u përgjigj:

“Kur shohim gjurmë në shkretëtirë, kuptojmë që dikush ka kaluar, kur shohim një vijë uji, kuptojmë se prej një burimi diku ka rrjedhur. Po detet plot ujë, dallgë dhe toka me male e pyje, po qiellin me yje plot, a nuk dëshmojnë të gjitha këto se ka një Krijues?!

”Nefhut tijb” (5/289)

|Media Kontakt

Prev Post

OBSH: Omicron i parrezikshëm, varianti i ri prek rrugët e sipërme të frymëmarrjes

Next Post

Kompleksi i Jasharajve në Prekaz propozohet për mbrojtje të përhershme nga shteti

post-bars

Leave a Comment