LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Dr. Mark Skinner: Serbët i’u kanë nxjerrë Orgvnet qindra Shqiptarëve, kemi fakte

Dr. Mark Skinner: Serbët i’u kanë nxjerrë Orgvnet qindra Shqiptarëve, kemi fakte


Një raport i hartuar nga antropologu i lartë i ICMP-së, për mjekësi ligjore, Dr. Mark Skinner, hedh dyshime të bazuara se serbët kishin tra fikuar orgvne të shqiptarëve, gjatë transportimit të tyre për në Serbi. InDoks, ka siguruar raportin e Dr.Skinner, në të cilin, përmenden 82 persona, të cilët ishin transportuar të gjallë deri në Serbi, ku të njëjtit më pas ishin var.rosur me ark.ivole dhe qese të etiketuara në var.rezat e Rashkës, Batanjicës dhe Petrovosellës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ekspertiza ka vërtetuar se këta trupa nuk ishin ek.zekutuar me pl.umba, apo mb.ytur me mjete të tjera, vd.ekja e tyre është krejtësisht e një natyre tjetër, ka shkruar në raport Dr. Skinner, i cili potencon se në Batajnicë kishte 8 lokacione ku janë bërë këto zhv.arrime. Në mesin e këtyre vik.timave, sipas këtij raporti, dyshohet se iu janë nxjerrë organet, kanë qenë 13 meshkuj, 14 femra dhe 9 fëmijë./lajme.icu

Prev Post

Apple bëhet firma e parë që arrin vlerën e tregut prej 3 trilion dollarësh

Next Post

Aktorja Emma Watson shpreh solidaritet me Palestinën

post-bars

Leave a Comment