LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
Si janë pagat e mësuesve në Europë?

Si janë pagat e mësuesve në Europë?

Mësuesit shpesh nderohen si heronj që duhen respektuar, por, në shumë vende, nuk është se ka ndonjë nderim konkret për ta, pasi mësuesit janë të pakënaqur me pagat dhe kushtet e tyre të punës. Në fillim të shtatorit, mijëra njerëz