LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
Tiranë, protesta kundër rritjes së çmimeve

Tiranë, protesta kundër rritjes së çmimeve

Me thirrjen e aktivistëve të shoqërisë civile, qindra qytetarë janë mbledhur fillimisht në Sheshin “Skënderbej” në Tiranë dhe kanë vazhduar më pas protestën e tyre para selisë së Kryeministrisë së Shqipërisë në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” Në Tiranë është mbajtur