LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Mbi 100 mijë banorë të regjistruar nga 1 tetori në Preshevë dhe Bujanoc

Mbi 100 mijë banorë të regjistruar nga 1 tetori në Preshevë dhe Bujanoc

Mbi 100 mijë banorë janë regjistruar nga 1 tetori dhe deri sot në Preshevë dhe Bujanoc.

Rreth 23 mijë banorë më shumë se në vitin 2002. Deri në përfundim të këtij procesi kanë mbetur edhe 5 ditë.

Mbi 54 mijë banorë janë regjistruar në Komunën e Preshevës dhe mbi 48 mijë banorë janë regjistruar në Komunën e Bujanocit.

Problematikat vazhdojnë të shfaqen në Medvegjë, ku është ndaluar pocesi i regjistrimi në fshatra me shumicë shqiptare.

 

/euronews

Prev Post

Tensione serioze mes Francës dhe Gjermanisë

Next Post

Kryeministri Rama viziton Emiratet e Bashkuara Arabe

post-bars

Leave a Comment