LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Bordi i Transparencës cakton çmimin e ri të naftës

Bordi i Transparencës cakton çmimin e ri të naftës

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja për karburantet.

Nga kjo e shtunë nafta do të shitet me 237 lekë/litër, nga 243 lekë për litër që shitej deri sot.

Benzina do të shitet 227 lekë/litër, ndërsa gazi 100 lekë/litër.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi sot datë 7 Maj 2022 ora 18.00 dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

/euronews

Prev Post

Mali i Zi premton çmime të lira për pushuesit nga Kosova

Next Post

Gjigantët e teknologjisë, së bashku për të eliminuar fjalëkalimet

post-bars

Leave a Comment