LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Për herë të parë në histori të New Yorkut organizohet falja e teravive

Për herë të parë në histori të New Yorkut organizohet falja e teravive

Muaji i shenjtë i Ramazanit, tashmë ka filluar, ndërsa praktikuesit e fesë Islame në mbarë botën, kanë filluar të abstenojnë nga ngrënia dhe prija për të kryer një obligim të tyre fetar.

Qindra qytetarë, janë mbledhur mbrëmjen e të shtunës në sheshin Times të New Yorkut, për të falur teravitë, ritëm ky i cili llogaritet privilegj i muajit të Ramazanit tek myslimanët.

Ndërsa para faljes së namazit të teravive, janë shpërndarë mbi 15 mijë shujta, ku edhe kanë shënuar ditën e parë të Ramazanit.

Më e veçanta e këtij organizmi, është sepse për herë të parë në histori të New Yorkut, është organizuar falja e teravive nga myslimanët në sheshin Times.

/inlajmi

Prev Post

Historia e anestezisë, metodat më të çuditshme të përdorura ndër shekuj

Next Post

Shkencëtarët zbulojnë një antibiotik që anashkalon rezistencën ndaj ilaçeve, miliona jetë mund të shpëtohen

post-bars

Leave a Comment