LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 ”Mos vrit asnjë të sëmurë..” Urdhëresat profetike në fenë islame në rast të gjendjes së luftës

”Mos vrit asnjë të sëmurë..” Urdhëresat profetike në fenë islame në rast të gjendjes së luftës

Urdhërat e Profetit Muhamedit për luftën:

Mos prisni asnjë pemë.
Mos vrisni asnjë grua.
Mos vrisni asnjë fëmijë.

Mos vrit asnjë të sëmurë.
Mos vrisni ndonjë murg ose një prift.
Mos shkatrro një tempull ose një kishë.
Mos i shpërftyroni as mos i masakroni të vdekurit.
Mos vrismi një kafshë përveçse për të ngrënë (sa ju duhet).

Jini të mirë me të burgosurit dhe ushqeni ata.
Mos shkatërroni asnjë ndërtesë.
Mos i vrisni ata që u dorëzuan.
Mos vrit atë që iku.

Mos e urdhëroni pranimin e islamit me forcë.

/InforCulture.info

Prev Post

“Art Connects Women” përfshinë 115 shtete në Dubai, Shqipe Kamberi përfaqëson Kosovën

Next Post

E mjera ajo që lind femër në Shqipëri – Shadije Bogdo

post-bars

Leave a Comment