LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 10 ide moderne për dekorimin e dhomës tuaj të gjumit

10 ide moderne për dekorimin e dhomës tuaj të gjumit

Idetë moderne të dhomës së gjumit dhe arkitektura bashkëkohore mund të bëjnë një deklaratë stili në dhomën e gjumit. Suksesi varet nga përdorimi i materialeve të duhura, kombinimet e ngjyrave dhe zgjedhja e një dizajni elegant që rezulton në një përzierje efektive të së vjetrës dhe të resë.

Më pak është shpesh më shumë kur bëhet fjalë për dhomat e gjumit bashkëkohore, ndaj kini kujdes të mos e teproni me dizajnin. Kini gjithashtu parasysh se dizajnet shumë moderne ndonjëherë mund të duken të zymta dhe klinike, kështu që balanconi këtë duke futur ngrohtësi me shumë teksturë, dru dhe ndriçim me shtresa për të shtuar interesin.

Përdorimi i teksturës është jetik kur bëhet fjalë për dhomat e gjumit. Lëreni përzgjedhjen të udhëhiqet nga idetë moderne të dhomave të gjumit, t’ju frymëzojë të jeni të guximshëm me skemën tuaj të ngjyrave, të provoni një plan urbanistik të ri të dhomës së gjumit ose të trajtoni tendencat më të fundit të dhomës së gjumit.

  1. Tregohuni më të guximshëm me ngjyrat në një dhomë gjumi moderne
  1. Zmadhoni kokën e krevatit tuaj
  1. Investoni në ndriçimin më të mirë të dhomës së gjumit
  1. Bëhuni kreativ me letër-muri
  1. Përdorni murin e ‘pestë’ si sipërfaqe dekorative
  1. Zgjidhni kombinime ngjyrash plotësuese
  1. Lëreni artin tuaj të flasë
  1. Mendoni rozë
  1. Shikoni mobiljet e qëndrueshme
  1. Krijo një vend për çdo gjë

Burimi / https://www.homesandgardens.com/http://revistapsikologji.com/

Prev Post

“Një nga gjërat më të mira që më ka ndodhur ishte që nëna ime vdiq”, tha Mike Tyson.

Next Post

“Exodus” dhe Bob Marley: Albumi që e përshkroi shekullin XX

post-bars

Leave a Comment