LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Diçka të tiIIë nuk e keni parë/ Mbërrijnë si ‘re të zeza’, tufa me zogj përpIaset dhe shumë nga ata ngordhin (VIDEO)

Diçka të tiIIë nuk e keni parë/ Mbërrijnë si ‘re të zeza’, tufa me zogj përpIaset dhe shumë nga ata ngordhin (VIDEO)

Përdoruesit e mediave sociale po përpiqen të zgjidhin mis terin se përse qindra zogj u përp lasën deri në ng ordhje në shtetin meksikan të Chihuahua.Paamjet jane menjehere pas rekk.Iammes ne vazhdim, KLl.K0 PER Tl H4PUR!

Zogjtë, të cilët u etiketuan më vonë si “zogj të zinj me kokë të verdhë”, u zbuluan të ngordhur në trotuare nga banorët e qytetit Cuauhtémoc, raportoi El Heraldo de Chihuahua në gjuhën spanjolle.

Mendohet se ata erdhën si shtegtar nga Kanadaja veriore dhe kishin qenë duke di mëruar në Meksikë.

Shkaku i ngo rdhjes ma sive të tyre mbetet i paqartë, por disa spekuluan se zogjtë mund të kenë vuajtur nga efektet e ndotjes së lartë me kimikate të ajrit, e cila ka goditur rajonin kohët e fundit./lajmengabota.com

Prev Post

Fjalët e para të Iliadës janë shkruar në gjuhën pellazge-shqipe, me alfabet pellazg jo grek

Next Post

Nikolla Koperniku dhe Galileo Galilei ata që guxuan të parët “të fusin në sherr” shkencën me fenë

post-bars

Leave a Comment