LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Lojërat Olimpike Dimërore – Xhepa mbajti i vetëm flamurin shqiptar në ceremoni

Lojërat Olimpike Dimërore – Xhepa mbajti i vetëm flamurin shqiptar në ceremoni

Në ceremoninë hapëse ka parakaluar edhe ekipi olimpik i Shqipërisë. Flamurin e ka mbajtur skiatori Deni Xhepa, që është garuesi i vetëm i Shqipërisë në këtë ngjarje sprtive ndërkombëtare.

Xhepa në LOD “Pekini 2022” do të garojë në dy disiplina të skijimit alpin.

Ai do të paraqitet në sllallom dhe sllallom të madh.

Rruga Press

Prev Post

Letra e Ismail Qemalit drejtuar redaktorit të ‘Le Matin’

Next Post

Rubrika letrare Kontakt| 4 poezi nga Çele Tabaku (të pa botuara)

post-bars

Leave a Comment