LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 “Big Market” në Shkodër bullizon vajzën me Hixhab; urdhër të prerë se në ambientet e punës nuk mund të lejohet asnjë vajzë me shami…

“Big Market” në Shkodër bullizon vajzën me Hixhab; urdhër të prerë se në ambientet e punës nuk mund të lejohet asnjë vajzë me shami…

Kjo është Elsa nga Shkodra.

Elsa ka përfunduar studimet pasuniversitare si eksperte kontabël universitetin Luigj Gurakuqi Shkodër dhe është vlerësuar në temën e diplomës me notën 10.

Ajo zotëron 3 gjuhë të huaja, anglisht, gjermanisht dhe turqisht.

Një vajzë energjike e komunikueshme dhe që rrezaton vetëm pozitivitet. Sot Elsa ka marrë një lajm i cili e ka thyer, trishtuar dhe e ka bërë të ndihet e bulllizuar.

Ndërkohë që bënte gati uniformën e saj të re të punës, për të filluar si kontabiliste pranë njërit nga filialet rrjetit të madh Big Market në qytetin e Shkodrës, pasi ishte pranuar me initervistë në atë filial, ajo ka marrë një telefonatë e cila i komunikon se pronari i madh i Big Market, ka dhënë urdhër të prerë se në ambientet e punës nuk mund të lejohet asnjë vajzë me shami, pasi s’duam të shfaqim haptazi bindjet fetare e politike në ambientin e punës.

Urojmë se këtë radhë Elsa do ta fitojë kauzën e saj… sepse kauza e saj është e shumë vajzave si ajo.

(Rasti në fjalë është denoncuar në rrjetin sociale META)

/realitetipost.net
Prev Post

Belgjika miraton projektligjin, dënim me burg deri në 10 vjet burg për keqtrajtim të kafshëve

Next Post

Figura emblematike e humorit shqiptar, Tano Banushi

post-bars

Leave a Comment