LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 QKK hap konkursin për bursën në Akademinë e Arteve të Bukura në Pragë – FAMU

QKK hap konkursin për bursën në Akademinë e Arteve të Bukura në Pragë – FAMU

Për vitin e tetë me radhë Qendra Kinematografike e Kosovës ofron mundësinë e aplikimit në shkollën e filmit dhe televizionit të Akademisë së Arteve të Bukura në Pragë – FAMU.

FAMU është themeluar me dekret presidencial në vitin 1945 dhe ofron programe të akredituara dhe të çertifikuara të studimit si në gjuhën çeke ashtu edhe në atë angleze.

Memorandumi i lidhur mes QKK-së, MKRS-së dhe FAMU-së, ofron mundësinë e edukimit audio-vizuel për qytetarët e Republikës së Kosovës në këtë Akademi. Bursa vlen vetëm për shtetas të Republikës së Kosovës me vendbanim të përhershëm në Kosovë.

Kushtet për regjistrim në shkollën e filmit FAMU përcaktohen nga shkolla e filmit dhe televizionit të Akademisë së Arteve të Bukura me seli në Pragë, të cilët gjithashtu bëjnë edhe intervistimin dhe përzgjedhjen.

Për t’i parë kriteret dhe afatet ju lutem shkoni në webfaqe të FAMU-së duke klikuar KËTU. / KultPlus.com

Prev Post

Fshati ku ndodhet kulla 200-vjeçare e përmes së cilit kalojnë dy lumenj

Next Post

Ndarja e varrezave është ndjekje e traditës fetare për çdo komunitet fetar.

post-bars

Leave a Comment