LOADING...

Shko në fillim

LiveRadio Kontakt
 Viberi është aplikacioni që më së shumti përdoret në Kosovë dhe kryesisht në vendet e Ballkanit Perëndimor

Viberi është aplikacioni që më së shumti përdoret në Kosovë dhe kryesisht në vendet e Ballkanit Perëndimor

Aplikacioni për komunikim, Viber, po dominon për nga përdorimi në vendet e Ballkanit Perëndimor, bazuar në të dhënat e vitit 2021 nga SimilarWeb.com.

Në mesin e këtyre vendeve të Ballkanit Perëndimor që më së shumti e përdor viberin për komunikim është edhe Kosova me Shqipërinë.

Përveç kësaj, një grafikë e publikuar nga gazetari i BalkanInsight tregon në mënyrë vizuale edhe përdorimin e aplikacioneve të tjera në të gjithë kontinentin e Evropës.

Messengeri i kompanisë Meta, dominon për nga përdorimi në disa vende të Evropës qendrore, juglindore, veriore dhe atë perëndimore.

Edhe Whatsappi në anën tjetër aplikohet nga një pjesë e madhe e shteteve në këtë kontinent. 

https://twitter.com/HFiratBuyuk/status/1481596449821503494/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1481596449821503494%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rrugapress.al%2Fviberi-eshte-aplikacioni-qe-me-se-shumti-perdoret-ne-kosove-dhe-kryesisht-ne-vendet-e-ballkanit-perendimor%2F

Image
Prev Post

200 vjet nga lindja e rilindasit Jani Vreto

Next Post

Humbën jetën në aksionin për kapjen e Dritan Dajtit, katër rrugë në Tiranë marrin emrat e katër dëshmorëve të Policisë së Shtetit

post-bars

Leave a Comment