Zonat më të bukura në Shqipëri që pëlqejnë turistët

Shqipëria po kthehet në një vend të lakmuar për vizitorët e huaj.

Sipas tyre në këto vende miksohet bukur tradita me modernen ndaj europianët e kanë shënuar në hartat e tyre si një ndër vendet që patjetër duhet vizituar.

Helen Armitage, në blogun e saj shkruan se ka vizituar shumë vende, dhe ndër më të bukurat ka renditur, zonat e Gjirokastrës, Beratit, Korçës, Sarandës, Ksamilit, Linin e Pogradecit, Shkodrën, Thethin, Kurjën, Dhërmiun duke sjelllë karakteristika për secilën zonë.

Share Button