Vjeshta në Van, interpretim unik i ngjyrave

Bukuritë natyrore të provincës Van në lindje të Turqisë ofrojnë një interpretim unik të ngjyrave për vizitorët e saj, raporton Anadolu Agency (AA).

Natyra e stolisur me nuancat e ngjyrës së verdhë, të gjelbërt dhe të kaftë, sjell me vete bukuri të ndryshme.

Objektivi i AA-së ka kapur pamje nga vende të ndryshme të kësaj province, siç janë qarku i Edremit dhe Ujëvara e Muradijes.

 

Share Button