Vija ndarëse që bën ndryshimin mes të varfërve dhe të pasurve brenda një qyteti

Për ilustrim “DailyMail” ka sjellë kontrastin e trishtë me një set fotografik në disa qendra urbane nga më të mëdha në vende në zhvillim e sipër.

Diku sheh krah për krah baraka me vila superluksoze, si në Meksikë. Diku tjetër një fushë golfi që vetëm mirëmbajtja i kushton disa qindra-mijëra dollarë në vit, në krah të kolibeve të vendosura kuturi, si në Afrikën e Jugut.

Në Indi gjen banesa të vogla me mura të çara dhe gati në shembje, përbri pallateve të reja me apartamente luksoze, e po ashtu edhe në Vietnam e me radhë.

img_5266

Share Button