Vendimi/ S’ka më certifikata të printuara

Certifikata personale apo familjare nuk do te jete me stresi i qytetareve për te pritur ne radhe e per ta dorëzuar ne zyra te tjera. Duke filluar nga kjo e premte, ne zyrat e hipotekës, ne institucionet arsimore dhe ne çdo shërbim tjetër nuk do t’u kërkohet me certifikata e printuar.

Ne momentin qe kërkoni shërbimin, ky dokument do te verifikohet online nga punonjësit e administratës publike përmes portalit e-albania. Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare te Shoqërisë se Informacionit inovative, Linda Karcanaj sqaron se ky vendim i qeverise vjen per te lehtësuar qytetaret nga burokracitë.

Kreu i AKSHI tregon se ky shërbim do te ofrohet nga te gjitha zyrat e administrues publike

Share Button