Vendimi i Gjykatës, Fullashi shpallet i pafajshëm

Pavarësisht se Prokuroria e Tiranës kishte kërkuar më herët 5 vite burg për ish-guvernatorin e Bankës së Shqipërisë, Ardian Fullani, Gjykata e Tiranës ka vendosur ta shpallë atë të pafajshëm.

Ish-guvernatori Fullani akuzohet për shpërdorim detyre për vjedhjen e 713 milionë lekëve, skandali i vjedhjes së Thesarit, por edhe për shitjen e ish-hotel Dajtit.

Ndaj tij u zbatua gjykimi i shkurtuar dhe pavarësisht se rrezikonte deri në 3 vite burgim, Fullani do të jetë i lirë.

 

Share Button