Vëllai i Klement Balilit: Nuk ka urdhër arresti për të

Hektor Balili thotë se për vëllain e tij, Klement Balili nuk ka asnjë urdhër arresti dhe shton se gjithçka që po qarkullon në publik rreth tij është e gjitha një lojë politike.

Hektori deklaron se Klement jo vetëm që nuk është arratisur, por madje vijon jetën e tij normalisht.

“Klemeneti këtu ka qenë tërë kohës. Sot u nis në Tiranë për dokumente, sepse për atë nuk ekziston urdhërarresti. Kjo është e gjitha një lojë politike”,- shprehet ai

Share Button