Vaji i origanos kundër ftohjeve dhe gripit

Shumë persona përdorin vajin e origanos për të trajtuar ftohjet dhe gripin.

Ky lloj vaji thuhet se është mjaftë efikas për largimin e simptomave sidomos të gripit, transmeton Indeksonline.

Mirëpo, ekspertët mjekësorë thonë se nuk ka evidencë mjekësore se ky vaj lufton gripin dhe ftohjet.

Deri më tani, mbetet vetëm në suaza të këshillave popullore përdorimi i vajit të oroganos.

Share Button