Udhëtim

Emisioni “Udhëtim”, nga Marsida Simo

Çdo të martë, enjte dhe të dielë nga ora 14:00-15:00
Udhëtim nëpër botë, lajme të rralla, kuriozitete dhe studime të ndryshme shkencore. Informacionet më interesante  dhe me te fundit vijne vetem ne 89.3 MHz në Radio Kontakt.
Share Button