Tërmeti në Nepal, Kina dërgon 58 mjekë

Kina ka dërguar në Nepal një mision humanitar të përbërë nga 58 mjekë.

Në Katmandu kanë mbërritur mjekët së bashku me 13 ton ilaçe dhe do të qëndrojnë në Nepal rreth 10 ditë.

Edhe vetë Kina është prekur nga tërmeti i fortë që rrafshoi Nepalin. Mediat kineze raportojnë për 21 viktima në rajonin autonom të Tibetit.

Ndërkohë, rreth 25 mijë persona janë evakuuar nga banesat e tyre.

 

Share Button