Telefoni i supermençur i Obamas

Obama ka në përdorim një celular ”Blackberry”, i cili është krijuar enkas për shefin e Shtëpisë së Bardhë

Ai nuk mund të pergjohet, ndërkohë ai mund të përgjojë çdo numër telefoni që ju i shfaqni në ekran.

Jo vetëm kaq, por Obama mund të marrë informacione në kohë reale për këdo dhe për çfarëdo gjëje në botë, pasi një aplikacion i lidhur direkt me zyrat e FBI, bënë të mundur plotësimin e të gjitha të dhënave sekrete për presidentin e SHBA!

Share Button