Të mirat e lëkurës së mollës

Molla është një frut që mund të gjendet dhe mund të konsumohet në të gjitha stinët.

Një rëndësi të veçantë gjatë konsumimit të saj është që ne ta pastrojmë dhe ta hamë me lëkurë pasi kjo e fundit është më e shëndetshmja, pasi është e pasur me shumë fibra.

Lëkura e mollës përbëhet nga shumë vitamina, ndër to vitamina A dhe C.

Ndërkohe studimet tregojnë se personat që hanë pesë apo më shumë mollë në javë, kanë mushkëri më të shëndetshme se sa ata që hanë më pak apo fare.

 

Share Button