Studimi prestigjoz: Ky është vendi më i mirë në botë

Një studim prestigjoz nga “U.S. News & World Report” ka përzgjedhur vendin më të mirë për të jetuar në botë dhe nuk është SHBA-ja apo Australia, por Zvicra .

Në studimin e realizuar janë përzgjedhur 80 vende për një varg kriteresh duke u nisur nga influenca ekonomia deri te cilësia e jetesës dhe Zvicra ka qeve vendi që përbush të gjitha kriteret.

Trazirat politike gjatë vitit 2016 kanë lënë gjurmë te disa nga fuqitë më të mëdha botërore, shkruan “The Independent”.

SHBA ka rënë për tre vende ndërsa Gjermania ka rënë në vendin e katërt./SYRI.net/

Share Button